Co-creatie groepen 1C en 5B

De kinderen van groep 1c en groep 5b hebben samen gewerkt aan een co-creatie. Groep 5 b heeft een leuke les bedacht voor in de grote gymzaal en zelf klaargezet:  Klimmen en klauteren, kat en muis spel, raak en haal en koprollen maken. Nadat de kinderen uit groep 5b een kleuter hadden gekozen waar ze mee wilden sporten konden ze samen aan de gang in 4 hoeken. Er is flink gesport en meegeholpen. Knap hoe de kinderen van groep 5b de kleuters mee hebben geholpen en begeleidt. Tot slot hebben de kinderen van groep 5b met een kind uit groep 1c op de rug, tikkertje gedaan. Wat hadden ze een plezier! Iedereen wil nog wel een keer samen gymmen!! Hieronder nog een aantal reacties uit groep 1c:

Ik vond het leukste kat en muis, toppie

Turan ali: goed gedaan!

 

Adam: ik vond het 2 dikke duimen

Maral: ik vond de glijbaan leuk!

 

Jackie: ik heb met het zusje van Evy gegymd, Suze.

Sylvie: een dikke duim!

 

Babaet: het leukste vond ik op de rug!

Jula: Ik heb een koprol gemaakt met mijn broer Nout.

 

Medina: Ik vond het goed gedaan

Elise: alles was leuk!

  

 

 

error: Content is protected !!